Vi er Savvy

Savvy ble grunnlagt av erfarne konsulenter fra IT-bransjen med en ambisjon om å lage et selskap som er åpent og pålitelig. Alle som jobber i Savvy er også medeiere i selskapet. Dette fordi vi vet at dyktige konsulenter som har eierskap til arbeidsplassen gir det lille ekstra for at våre kunder skal lykkes.

Savvy & Guilty

Sammen med vårt søsterselskap er vi et kompetansehus med 25 spesialister innen design, teknologi og forretningsutvikling.

Det vi brenner for;

Employees

Daglig leder

Lene Sørensen Sundfør

Lene er daglig leder i Savvy AS. Hun har lang erfaring innen HR, forretningsutvikling og salg i IT-bransjen. Hun har en mastergrad i HR med spesialisering innen ledelse og bevaring av kunnskapsarbeidere. Lene er stolt over Savvys transparente strategi, hvor hver ansatt eier en del av selskapet. Dette skaper en samarbeidskultur der alle kan bidra og ta stolthet i sitt arbeid.

lene@savvy.no
CTO / Konsulent

Håkon Gimnes Kaurel

Håkon er en fullstack-utvikler med et bredt sett av ferdigheter. Han er komfortabel med å jobbe på omtrent hvilken som helst plattform og har flere års erfaring med å jobbe med både Java og .NET. Fremfor alt ser Håkon på seg selv som en pragmatisk programvareutvikler som vil jobbe hardt for å sikre at arbeidet hans genererer verdi for kundene sine.

hakon@savvy.no
Konsulent

Joachim Carlsen

Joachim er en utvikler med flere års erfaring fra å jobbe med kjente merkevarer som Vipps, TV2 og Altibox. I løpet av sin karriere har Joachim jobbet med flere teknologier og har bygget solid kompetanse på Java-plattformen og som iOS-utvikler.

joachim@savvy.no
Konsulent

Erlend Rekve

Erlend er full stack-utvikler med en mastergrad i informatikk. Han har flere års erfaring med å jobbe med komplekse systemer primært på .NET-plattformen. Han er kjent av sine kolleger for å være en grundig og innovativ utvikler.

erlend@savvy.no
Konsulent

Abdullah Shaheen

Abdullah er en utvikler med erfaring fra arbeid med store og komplekse systemer. Han har erfaring fra arbeid på .NET-plattformen samt flere ulike frontend-teknologier.

abdullah@savvy.no
Konsulent

Håkon Trandal

Håkon er en fullstack-utvikler med 8 års .NET-erfaring. Han har jobbet med alt fra små nettsider til dataspill og store bedriftssystemer. Håkon jobber godt i team og er godt respektert for sin evne til å forklare begreper.

hakon.trandal@savvy.no
Konsulent

Sindre Møgster Braaten

Sindre er en systemutvikler som trives like godt med å jobbe med backend, som å jobbe med frontend, under utvikling av systemer. Han har alltid hatt en fasinasjon for å finne ut hvordan systemer faktisk virker, uavhengig av om det gjelder hvordan effektivt gjør tunge operasjoner på en server, eller et brukergrensesnitt skal oppføre seg så smidig som mulig.

sindre@savvy.no
Konsulent

Ole Eskild Steensen

Ole Eskild har erfaring med en rekke teknologier og metodikker og har jobbet med alt fra API-tjenester og sky-infrastuktur til komplekse frontend applikasjoner. Han trives best med eierskap til hele teknologi-stacken, men liker også å bryne seg på rene backend eller frontend prosjekter.

ole@savvy.no
Konsulent

Asbjørn Rekve

Asbjørn er en allsidig utvikler med bred kompetanse innen utvikling av webløsninger. Gjennom prosjekter hos Guilty, Sbanken, Forsvaret, Equinor, og tidligere som CTO for Powerzeek, har han hatt utfordrende arbeidsoppgaver og er vant med stort ansvar. Han har erfaring med å jobbe både selvstendig og sammen med andre, og har spesielt god erfaring fra autonome team.

asbjorn@savvy.no
Konsulent

Torstein Winjum

Torstein er systemutvikler med god erfaring med backend-utvikling, og er ikke redd for å ta tak i en frontendoppgave når det trengs. Han er interessert i hele utviklingsprosessen, alt fra planlegging, til utvikling, til distribusjon. Han setter også stor pris på selve håndverket, og streber etter å skrive lettlest, konsis, vedlikeholdbar kode.

torstein@savvy.no
Konsulent

Sindre Erichsen

Sindre er en allsidig utvikler med nesten 7 års erfaring som utvikler i Keyforce. Her har han gått gradene fra utvikler til tech lead. Han er nå blitt en senior fullstack utvikler som gjennom arbeid med flere økonomisystemer, også har god forståelse for økonomi.

sindre.erichsen@savvy.no